waardevol en lokaal

we stellen je graag voor aan enkele leveranciers

Neleman wijn

just fucking good wine

Neleman wijnen zijn biologische wijnen die zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen en toevoegingen worden gemaakt. Want hoe oorspronkelijker en mooier de natuur, hoe oorspronkelijker en mooier de wijn.
We maken wijnen die 100% biologisch en 100% vegan zijn. Dat doen we met liefde, met nieuwe technieken, met gevoel voor design én met een boodschap: drink biologische wijn. Want biologische wijnbouw, zonder gif en toevoegingen, levert fantastische wijnen op, jubelende recensies en vooral een mooiere wereld. Doe je mee?

Kaasboerderij Weenink

lekker lokaal van de boer uit de buurt

Kaasboerderij Weenink gebruikt eigen melk van koeien die van april tot en met november buiten in de wei lopen. Door een rantsoen van veel vers gras krijg je de lekkerste kaas.

Nathals

doar kri-j døs van

Fris, jong, dorstlessend, rebels, spektakel en terug naar de roots, dit is Nathals Bier. Doar kri-j døs van!

Heb jij gezonde dorst, ben je trots op je omgeving en hou je van bier? Griep ow een kolde Nathals! Ongefilterd doordrinkbier, lekker dorstlessend. Geen interressant gedoe, moeilijke verhalen over smaak en onwieze alcoholpercentages. Bier tegen de grote dorst en voor de goeie sfeer!

Nathals is een ongefilterde Achterhoekse dorstlesser en wordt gebrouwen zonder dat het zoals pils gepasteuriseerd is. Het gist na op de fles, echt bier dus. En dat zorgt voor een lekkere volle smaak aan het bier. Pils Plus dus!

Nathals bier Achterhoek

Fruitbedrijf Horstink

met liefde, en dat proef je!

IIn de Achterhoek, tussen Steenderen en Doesburg, ligt het fruitbedrijf van Tom, Monique en Gijs Horstink. Hier worden met zorg en liefde appels, peren, pruimen, kersen en aardbeien geteeld en dat proef je! 

groentekwekerij smits

lekker lokaal van de boer uit de buurt

Smits Groentekwekerij  is gespecialiseerd in het kweken en bewerken van verschillende groenten. Daarbij staat hoog in het vaandel dat de groenten vers en van hoge kwaliteit worden geleverd. De slogan van dit team is dan ook: “Vers van het land, direct naar de klant”.

Binnen onze bedrijfsvoering is duurzaamheid een belangrijk onderdeel. Voor ons is dit een continu proces waarbij we steeds onderzoeken waar we bestaande werkwijzen kunnen verduurzamen en nieuwe processen duurzaam kunnen inzetten.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.