Geef een glimlach, het hele jaar door!

van producent tot eindgebruiker

Voor ons staat voorop dat wij geen troep willen verkopen. Ons doel is om de geschenkenmarkt, en daarmee wellicht ook jou, bewuster te maken. Want bedenk zelf eens, hoe vaak heb jij al een (kerst)geschenk gehad met inhoud waar je eigenlijk niet echt wat mee kon?  Het kan leuker. Het kan beter. En het kan mooier. Wij gaan voor een geschenk waar je wat aan hebt. Van producent tot eindgebruiker, samen kunnen we het anders doen. 

Doe je met ons mee?

Voor elke kist die we verkopen gaat er een product naar de Achterhoekse Voedselbank. Vinden we mooi.

Een geschenk op maat?

Dit is hoe we het doen

Wanneer jij ons laat weten wat je graag terug ziet in je geschenk, maken wij een passend voorstel. Van huisgemaakte brownies tot gepersonaliseerde flesjes bier en van een pittige pompoensoep tot Achterhoekse chips en een kletsdoosje voor een extra glimlach. Er is veel mogelijk!

personaliseren

geheel op maat gemaakt

De geschenken – geen troep maar zoveel mogelijk lokale en verantwoorde producten –  kunnen bij ons compleet gepersonaliseerd worden. Dat kan natuurlijk door je eigen huisstijl toe te passen maar ook door originele vulling of ludieke acties er aan vast te hangen. We denken hierin graag met je mee.

maak het lekker zelf!

Lekker lokaal van de boer uit de buurt

We merken dat steeds meer bedrijven niet alleen voor lokaal kiezen dit jaar maar ook voor vers! Daar heeft immers jong en oud wat aan. Aangezien ook wij fan zijn van vers producten zijn is onze inkoper Dave bij onze leveranciers langs gegaan om alvast wat fijne verspakketten samen te stellen die we kunnen toevoegen aan een kist. En ja, natuurlijk lekker lokaal, van de boer uit de buurt! 

avondje bi'j-proaten en borrelen

Wanneer jij je collega’s of klanten vraagt waar ze blij van worden in het weekend is dat vaak een gezellige avond met vrienden en familie. Fijn biertje of wijntje, wat lekkers en verder vooral kletsen en bi-jproaten. Het is dan ook niet voor niets dat we veel pakketten vullen met lokale lekkernijen, bier en wijn. Vaak doen we er nog een gezellig spel bij en het feestje is compleet!

Nathals bier Achterhoek

"Fijn om samen te werken met een team dat kijkt naar wie wij als bedrijf zijn en wat wij willen uitstralen. een team dat buiten de gebaande paden denkt"

Just Fucking Good Wine

Neleman wijnen zijn biologische wijnen die zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen en toevoegingen worden gemaakt. Want hoe oorspronkelijker en mooier de natuur, hoe oorspronkelijker en mooier de wijn.

Brownies met een boodschap

Bij dit doosje krijg je vier heerlijke huisgemaakte brownies, speciaal door Bo voor jou gemaakt. Elk doosje bevat een kaartje waar jij jouw eigen tekst aan toe kan voegen.

Je eigen Nathals bier

Heb jij gezonde dorst, ben je trots op je omgeving en hou je van bier? Griep ow een kolde Nathals! Ongefilterd doordrinkbier, lekker dorstlessend. Nu ook gepersonaliseerd met jouw logo!

Pittige Pompoensoep

In het assortiment van 'Maak het lekker zelf!' Ook deze heerlijke pompoensoep van Gert Smits uit de Heurne. Met ons handige recept eenvoudig zelf te maken.

Ambachtelijke Erwtensoep

Erwtensoep, wie is er niet groot mee geworden? Een beetje traditioneel mag best als het zo lekker is!

Je eigen label

De kisten kunnen we compleet personaliseren met een label in je eigen huisstijl.

Vers fruit

In de Achterhoek, tussen Steenderen en Doesburg, ligt fruitbedrijf Horstink. Hier worden met zorg en liefde appels en peren, geplukt voor ons. Dat proef je!

Krachtpatsers

Ideaal om je persoonlijke boodschap in te verwerken met je eigen huisstijl.

Boerenkool met een twist

Heerlijk boerenkool verspakket om zelf te bereiden, maar dan net even anders. Lekker lokaal van de boer uit de buurt.

Borrelkistjes

Voor de een een kleinigheidje, voor de ander een groot gebaar. Maar voor iedereen telt, altijd lekker en goed! Verkrijgbaar in verschillende maten en met diverse vulling zelf samen te stellen.

Achterhoekse chips

Door het bakken in zonnebloemolie is onze chips veel minder vet en echt lekker! En het mooie is, die aardappels komen uit Achterhoekse grond. Extra lekker dus!

Kletskistje

Ideaal voor een avondje borrelen, ons kletskistje met verschillende unieke vragen. Ook dit 'kistje' kan je personaliseren door eigen vragen toe te voegen.

trots dat wij mochten samenwerken met deze bedrijven:

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.